Дворічанська селищна громада частково деокупована, територія знаходиться в зоні активних бойових дій. Громада знаходиться на кордоні, значно постраждала. Населення, приватне майно та майно громади  потерпають від постійних обстрілів.

Оголошено проведення обов’язкової евакуації з території громади. Та все ж на території залишаються люди, які не хочуть, не можуть виїхати з різних причин.

Забезпечити їх гуманітарною допомогою складно, оскільки на територію громади не заїжджають волонтери, як це було раніше, з огляду на небезпеку для життя і здоров’я. Та все ж є благодійні організації та благодійники, які допомагають. Гуманітарну допомогу, хліб в населені пункти доставляють посадовці селищної ради, старости, комунальне підприємство «Дворічна». Але є проблема з транспортом. Службові автомобілі Дворічанської селищної ради, транспорт комунального підприємства «Дворічна», шкільні автобуси або втрачені під час окупації, або пошкоджені внаслідок обстрілів території.

Цю проблему допомогли вирішити керівники обласної військової адміністрації та благодійники. Днями громада отримала транспортний засіб.

Ми вдячні Олегу Васильовичу Синєгубову, начальнику Харківської обласної військової адміністрації, Євгену Геннадійовичу Іванову, заступнику начальника обласної військової адміністрації, Департаменту економіки, Благодійній організації «Благодійний фонд «Мирне небо Харкова» за підтримку та допомогуМи відчуваємо, що про нас не забувають. Це дає змогу відчувати себе впевненіше та спокійніше. Ми щиро цінуємо Вашу допомогу та дякуємо Вам за вашу доброту.

Фото без опису