Фото без опису

Минули два важких воєнних роки. Роки, коли всі прагнули Перемоги і миру. В цей нелегкий час маємо всі об’єднатися навколо допомоги Збройним Силам України. Адже, зараз так важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках, став на захист нашої держави. Попри те, що бюджет нашої територіальної громади невеликий, ми все ж знайшли можливості розробити програму підтримки сил оборони. Минулого року з бюджету виділено понад 5 млн. грн на закриття потреб наших воїнів. З початку цього року вже перераховано 2,3 млн грн на закупівлю необхідних військовим засобів.

Жителі нашої громади також робили і продовжують робити все можливе для того, щоб прискорити Перемогу. З перших днів звільнення частини громади до нас приїздили з гуманітарною допомогою багато волонтерів з усіх куточків країни. Та завжди теплими були зустрічі з волонтерами-земляками. Наша молодь збирала кошти та надавала допомогу жителям громади у вигляді палива, гігієнічних наборів, солодощів.

Не забували і про наших захисників. Ще минулого року були передані 10 дронів військовим, які захищають Дворічанщину. І ось знову наша небайдужа молодь передала дрони, медикаменти представникам двох частин, які захищають Куп’янський район і нашу громаду.

Допомогою, яку ми надаємо нашим військовослужбовцям, ми демонструємо свою відданість захисту Батьківщини, що ми не забуваємо хлопців, які на лінії фронту зі зброєю в руках, проливаючи кров, боронять наше, відносно спокійне, життя. Це найменше, що ми можемо і повинні для них робити. Від щирого серця дякуємо кожному за небайдужість, за волонтерську діяльність, за підтримку і допомогу нашим захисникам.

Фото без опису