Фото без опису

Ми живемо у час випробувань, про які  навіть не могли подумати. Руйнуються міста і села, люди втрачають домівки, розділені сім’ї, не можемо впевнено  сказати про майбутнє дітей та забезпечити гідну старість батькам. Одні стали внутрішньо переміщеними особами, інші потерпають на території активних бойових дій. Та всі чекають на перемогу та мир.

Багато наших земляків наближають перемогу, ставши на захист батьківщини. Призвані, мобілізовані, за контрактом – всіх буде підтримано наданням грошової допомоги за рахунок бюджету Дворічанської селищної громади.

 Матеріальна допомога один раз на рік надається військовослужбовцям, жителям Дворічанської селищної громади, які беруть участь у захисті України від збройної агресії російської федерації.

Допомога надається громадянам, які зареєстровані в Дворічанській громаді, на підставі їх письмового звернення та документів:

  • заява військовослужбовця () про надання допомоги, написана власноруч, зі згодою на обробку та використання персональних даних; 
  • копія паспорта військовослужбовця, якщо паспорт громадянина України виготовлений у формі картки (ID-паспорт), додатково слід подати документ, виданий компетентним органом, про реєстрацію місця проживання заявника, засвідчена підписом заявника;
  • копія реєстраційного номера облікової картки платника податків отримувача допомоги (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган Державної фіскальної служби і мають відмітку в паспорті), засвідчена підписом заявника;
  • довідка з військової частини про перебування у військовій частині на військовій службі (форма 5), датована поточним роком;
  • інформація про реквізити банківського рахунку заявника.

Розглядаються заяви з повним пакетом документів.

Надсилати за адресою: вулиця Центральна, буд.9, каб.9, смт Шевченкове, Куп’янський район, Харківська область, 63601; або: відділення Нової пошти 68, вул. Отакара Яроша, 25а, м.Харків, 61072, Мороз О.М. +380660592541.

Українці завжди відрізнялися єдністю та згуртованістю. Тому під час складних часів допомагаємо та підтримуємо один одного.

 

Довідка за тел. +38(097)7693856,  +38(066)0592541