Фото без опису

Це день, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічними збитками. Чорнобиль продемонстрував могутність і, водночас, безсилля людини, ще раз доводячи, що можливості людського розуму великі, але за умови повної відповідальності за дії і вчинки.

Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків.

З глибоким сумом схиляємо голови перед світлою пам’яттю земляків, що пожертвували собою заради нас і наших нащадків, ризикуючи життям та здоров’ям, виконуючи свій обов’язок.

      Дякуємо ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС за подвиг, під час якого вони віддали своє здоров’я, ставши на шляху сліпої ядерної стихії, і захистили людство від поширення смертельної небезпеки. Вдячні  за ваш самовідданий подвиг і патріотизм. Бажаємо  вам та вашим рідним і близьким міцного здоров'я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру.