Фото без опису

Після часткової деокупації Дворічанської громади ми всі думали повертатись до мирного життя. Але наші сподівання не збулись. Ми стали територією активних бойових дій. Більшість мешканців були евакуйовані у безпечні місця. Але й на території залишаються жителі, гуманітарні потреби яких забезпечують благодійні фонди за сприяння селищної військової адміністрації, старост селищної ради, комунального підприємства.

Дуже часто ми  чули, що наші жителі, які перебувають зараз у Харкові, мають статус ВПО, потребують допомоги. Селищна військова адміністрація з фондом «Право на захист» побували в гуртожитках, запропонували юридичну допомогу переміщеним особам. За заявами всім мешканцям громади надається допомога на лікування. Надається допомога військовослужбовцям, жителям громади. Започаткована грошова винагорода випускникам та першокласникам, учням Дворічанського та Колодязненського ліцеїв. За зверненнями надаються різного роду довідки. Та люди чекають на гуманітарку.

За допомоги Координаційного гуманітарного центру було досягнуто домовленостей з Благодійною організацією «Міжнародний благодійний фонд Добра та любові» та надано продуктові набори жителям громади в Харкові. 14 та 15 червня наші земляки зустрілися, поспілкувалися, почули інформацію начальника селищної військової адміністрації Г.Турбаби про стан справ у громаді, могли задати питання посадовцям селищної ради.

Дякуємо благодійникам і сподіваємось на подальшу співпрацю.

Фото без опису   

Фото без опису   Фото без опису   

Фото без опису   Фото без опису   

Фото без опису   Фото без опису