Фото без опису

Цього року ми знову відзначаємо День незалежності в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці.

Україна починається із кожного з нас: із наших оптимістичних думок, патріотичних переконань, наших вчинків, нашої роботи, підтримки громади, підтримки і допомоги один одному. Справжній громадянин підтримує незалежність держави своїми діями: дотримується законів, сплачує податки, інвестує в економіку рідної країни, дбає про збереження природних багатств краю, добросовісно виконує свої посадові обов’язки, бере участь в  житті громади. Хай наші серця повняться безмежною любов’ю до України, а дії – користю та цінністю для держави. Адже лише однією великою  родиною ми зможемо досягти вагомих успіхів в усіх сферах життєдіяльності.

Кожному з нас бажаємо незламної віри в щасливу долю України. Нехай над нашою державою небо стане чистим і спокійним, на горизонті засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра.