Фото без опису

В святкові серпневі дні проведено нараду посадовців Дворічанської селищної ради. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників, які віддали своє життя, захищаючи нас з вами і наше майбутнє. Згадали загиблих місцевих мешканців, серед яких ті, хто допомагав забезпечувати життєдіяльність після деокупації. Наш обов’язок – пам’ятати, що вони віддали своє життя заради живих нині.

Були обговорені результати роботи: виконання бюджету, виділення коштів на місцеві програми, підтримку мешканців на лікування та допомогу землякам-військовослужбовцям; про допомогу силам оборони; про гуманітарну ситуацію на території громади та зусилля щодо підтримки ВПО.

Також йшлося про завдання з початку нового навчального року, забезпечення гуманітарних потреб громадян в осінньо-зимовий період, зміцнення матеріальної бази задля цього.

Посадовці селищної ради були відзначені Грамотами та Подяками Харківської обласної військової адміністрації, Харківської обласної ради, Дворічанської селищної військової адміністрації за роботу в непростих умовах воєнного стану та з нагоди Дня незалежності України.

Нас розкидала доля не тільки по всій країні, а й по всьому світу. Ми працюємо не в кабінетах, а на колесах. Ми розуміємо, що зараз не виконуємо свої звичні повноваження, робимо, що можливо в умовах сьогодення. Ми живемо надією на повернення додому, відбудову. Хочемо, щоб Дворічанщина була на карті України. Ніхто один цього зробити не може. Маємо бути разом. Разом мріяти, разом сподіватись, разом працювати.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису