Фото без опису

Шановні дворічани!

Два роки тому, 11 вересня 2022 року, наша громада була частково деокупована.

Ми пам’ятаємо кожен день, проведений в окупації. Важко було жити: зруйновані мости, скрізь блокпости, колони ворожої техніки, вертольоти літають, українські товари зникають, немає зв’язку.

Ми пам’ятаємо всі наші втрати. Ми непохитно вірили в звільнення, віримо в перемогу.

Завдяки відважним захисникам частину території було звільнено. Але повернутися до довоєнного життя не вдалося. Майже відразу територію почали обстрілювати, наразі ми в зоні активних бойових дій.

Та ми тримаємося. Віримо в сили оборони, надаємо їм допомогу. Надаємо разом з благодійними фондами гуманітарну допомогу тим, хто залишився на території. Намагаємось полегшити життя внутрішньо переміщених осіб.

Підтримка захисників, допомога землякам – основні наші пріоритети. А ще наше завдання – щоб нас чули, щоб не забули, щоб Дворічанщина була на карті Батьківщини.

Вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу свободу.

Висловлюємо глибоку вдячність нашим захисникам, волонтерам, всім героям-землякам, завдяки яким ми живемо під рудним українським прапором.

У ці складні часи від щирого серця бажаємо якнайшвидшого повернення до рідних домівок, де після повної деокупації на нас чекає не тільки відновлення, а й відродження. Тримаємося, працюємо, допомагаємо одне одному – і ми обов’язково переможемо.