Фото без опису

Люди часто гинуть тому, що оточуючі неспроможні вчасно надати їм допомогу через відсутність елементарних медичних знань. Сьогодні кожному необхідно володіти навичками з надання першої до медичної допомоги. В екстремальних ситуаціях це може врятувати як власне життя, так і людей, які поруч.

В умовах воєнного стану існує нагальна потреба оволодіти навичками першої до медичної допомоги кожному громадянину України.

За сприяння Групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України відбулося заняття з тактичної медицини для посадовців та освітян Дворічанської громади.

Інструктори розповіли теорію та надали змогу відпрацювати нові знання, аби краще їх засвоїти. Вони теоретично та на практиці показали, як допомогти людині, навчали оцінювати стан потерпілого і визначати, якої допомоги він потребує найперше. Ознайомили з базовими прийомами надання першої медичної допомоги та зупинилися на використанні турнікетів й інших засобів зупинки кровотечі, надання допомоги при травмуванні кінцівок та інших частин тіла, а також методи накладання стерильних пов’язок при різних пошкодженнях.

Усі присутні відзначили, що такі заходи вкрай важливі, наголосили, що на занятті отримали дуже корисну інформацію та здобули потрібні навички, які можуть знадобитися не тільки під час бойових дій, а й у разі отримання побутових травм, під час дорожньо-транспортних пригод тощо.

Також присутні отримали аптечки, надані ПРЕДСТАВНИЦТВОМ НОНВАЙЕЛЕНТ ПІСФОРС ІНТЕРНЕШНЛ В УKPAÏHI. Ми вдячні благодійникам.

Щиро вдячні нашим захисникам, які не тільки  захищають нас, а й допомагають цивільним отримувати необхідні в ці складні часи знання та навички.


Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису