Фото без опису

На початку жовтня освітяни Дворічанщини зібралися, щоб відзначити своє професійне свято.

Це свято стало можливим завдяки нашим захисникам і захисницям, саме завдяки їм ми сьогодні дихаємо, завдяки їм працюємо, наші діти навчаються, а всі ми сподіваємося на мир і Перемогу.

Пам’ять полеглих під час виконання бойових завдань із захисту Батьківщини присутні вшанували хвилиною мовчання.

З вітальними словами до освітян звернулася начальник Дворічанської селищної військової адміністрації Галина Турбаба, яка подякувала за організацію освітнього процесу в Дворічанському та Колодязненському ліцеях, зупинилася на важливості навчання та виховання підростаючого покоління, на яке покладаються великі надії з відновлення та відбудови громади, побажала плідної роботи, вдячних учнів, розуміння та підтримки батьків.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ксенія Чернятіна привітала колег, вручила Подяки відділу освіти, молоді та спорту Дворічанської селищної ради за сумлінну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди професійного свята - Дня працівника освіти Єрємєєву Олександру Єгоровичу, директору Дворічанського ліцею, та Кравченко Юлії Олександрівні, директору Колодязненського ліцею. Грамотами відділу освіти, молоді та спорту за  багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві, високий професіоналізм у роботі, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята - Дня працівника освіти нагороджено Саранді Наталію Михайлівну, вчителя української мови та літератури; Строєва Олександра Миколайовича, вчителя фізичної культури; Гонгало Тетяну Михайлівну, педагога-організатора, вчителя географії з Дворічанського ліцею та Кулик Любов Пилипівну, вчителя початкових класів; Олійник Ніну Володимирівну, вчителя початкових класів Колодязненського ліцею.

Всіх розчулили онлайн-вітання від учнів та від колеги, виховательки Дворічанського дитсадка Людмили Саніної, від колективів закладів, музичні вітання з переглядом краєвидів Дворічанщини.

Педагоги налаштовані на роботу в кращих дворічанських традиціях, відчувають підтримку громади, прагнуть розвивати своїх учнів, надіються на відновлення своїх закладів у громаді.

Зустріч завершилася врученням солодощів від селищної ради та подарунків від благодійників.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису