Фото без опису

16 жовтня у рамках проєкту «Згуртовані kids” від Благодійної організації «Благодійний Фонд «Кодайті4лайф Юкрейн» у співпраці з «Я і моя школа»: центром психоемоційної підтримки для дітей і батьків, що страждають від наслідків війни відбувся чудовий захід для дітей Дворічанської громади, який приніс масу позитивних емоцій та незабутніх вражень. Дітям запропонували взяти участь у творчому майстер-класі з розмальовування шоперів у осінній тематиці. Хлопчики і дівчатка із захопленням наносили яскраві фарби на свої екосумки, втілюючи осінні пейзажі, листочки та інші сезонні мотиви.

Після творчої частини на всіх учасників чекав смачний сюрприз — запашна піца, яка підкріпила сили юних художників після активної роботи.

Завершення заходу стало ще одним приємним моментом: кожна дитина разом із батьками отримали пам'ятні подарунки. Це було не просто свято для дітей, а справжня можливість об'єднатися громаді (або дітям і дорослим) та провести час із користю та задоволенням.

Такий захід сприяв розвитку творчого потенціалу дітей та зміцненню дружніх стосунків у громаді, а також подарував незабутні емоції як дітям, так і їхнім батькам.


Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису