Фото без опису

Під гаслом «Великдень- величне свято українців» з 29 квітня по 3 травня в Дворічанському ліцеї пройшов тиждень, присвячений Великодню. Наша дружна родина навчального закладу завжди з великою шаною ставиться до цього величного свята, готується до нього ще за тиждень.

І педагоги навчального закладу вчать учнів всіх традицій святкування Великодня. Впродовж тижня вони ознайомлювали школярів з цим чудовим весняним святом через низку виховних заходів: виховні години, години спілкування відеоінформації,  проводили  вікторину «ВЕЛИКДЕНЬ», майстер-класи по виготовленню великодніх сувенірів, розпису писанок, фарбуванню крашанок, малювали паски, писанки, крашанки, зайчиків, курчаток тощо, читали вірші на великодню тематику, готували святкові свічки для воїнів ЗСУ.

Протягом Великоднього тижня, діти отримали величезне задоволення, що вони можуть теж приймати участь і вносити свою краплинку турботи та краси в святкуванні Великодня.

Нехай перемога і мир прийдуть на нашу землю! Міцної віри в перемогу, світла – над темрявою, життя – над смертю, України – над ворогом!

Світлого й тихого всім ВЕЛИКОДНЯ !

 

https://www.facebook.com/share/v/ZmXKoLWM28LE2HWy/

https://www.facebook.com/share/v/UjPsNpvFXbxNYQFv/