Фото без опису

Весело та завзято відзначили Міжнародний день захисту дітей здобувачі освіти Дворічанської громади. Цього року свято набуває особливого змісту та акцентує увагу на проблеми дітей, які страждають від війни в Україні.

Захід було організовано Дворічанською військовою адміністрацією та Відділом освіти, молоді та спорту Дворічанської селищної ради. Центр розвитку громадського суспільства надав безпечне приміщення, де святкову атмосферу, розваги дітям дарували вчитель фізичної культури Дворічанського ліцею Строєв Олександр Миколайович, вчителька початкової школи та вчителька фізичної культури Колодязненського ліцею – Каща Людмила Анатоліївна.

Святкову програму розпочали привітаннями, які прозвучали від Начальника Відділу освіти, молоді та спорту Дворічанської селищної ради Ксенія Чернятіної. До побажань Ксенії Іванівни приєдналася Начальник Дворічанської селищної військової адміністрації Галина Григорівна Турбаба та директори закладів освіти. Було багато побажань, радощів, сміху і, звичайно, призів та подарунків. Від Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та від Дворічанської селищної військової адміністрації дітям були вручені подарунки, які не залишили байдужою жодну дитину.

Свято завершилося, але залишилися приємні спогади і емоції.

Фото без опису   

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису