Фото без опису

Проведено чергову нараду з посадовцями селищної ради. Підведено підсумки роботи за півріччя.

Відзначено, що бюджет Дворічанської селищної громади виконується. Фінансовий відділ та казначейство здійснюють контроль за плануванням, надходженням та витрачанням коштів.

Завершено навчальний рік і проводиться робота по набору учнів до першого класу  та до всіх класів Дворічанського та Колодязненського ліцеїв. Проведено свято до Дня захисту дітей та свято випуску  учнів 9 та 11 класів з культурною програмою, подарунками.

 Здійснюються заходи соціальної підтримки жителів, надається матеріальна допомога на лікування та допомога військовослужбовцям, жителям громади. Видаються довідки за зверненнями мешканців. Працює телефон «гарячої лінії» та сайт громади.

Відділ культури здійснює моніторинг проектів, грантів, програм, направлених на майбутнє відновлення громади.

Комунальне підприємство «Дворічна» здійснює роботу по життєзабезпеченню мешканців, які перебувають на території громади. Це постійні контакти з Координаційним гуманітарним центром, благодійними фондами з метою виявлення можливостей надання допомоги. Це безперебійне забезпечення гуманітарною допомогою (продуктові, гігієнічні набори, ліки, посівний матеріал для городів, матеріал для швидкого ремонту пошкоджень), щотижневе завезення хліба. Разом зі старостами  все це доставляється в населені пункти. Допомагають небайдужі мешканці, за що ми їм щиро вдячні. Місцеві жителі, староста  з Кутьківки, староста з Колодязної  допомагають енергетикам при пошкодженнях електроліній  внаслідок обстрілів. Жителі Рідкодуба гуртом ремонтують водогін.

Намагаємось контактувати з нашим  мешканцями ВПО, доставляємо їм, як і на територію громади, газету «Дворічанський край». Благодійною організацією «Міжнародний благодійний фонд Добра та любові» разом з посадовцями  селищної ради надав продуктові набори для ВПО в м.Харкові.

При зустрічах всі згадуємо, як жили в громаді, багато хочуть повернутися.

Працюємо, хто на території, хто дистанційно, та намагаємося витримати і дочекатися миру, Перемоги, повернення всіх добрих традицій, починань дворічанської громади.


Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису