Фото без опису

Щорічно в другу неділю травня у світі відзначають Міжнародний день матері - добре й зворушливе свято вшанування матусь у всьому світі.

Учні Колодязненського ліцею зробили світлини з матусями, щоб привітати їх у мережі фейсбук на сторінці Колодязненського ліцею.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

В Дворічанському ліцеї відбувся флешмоб «Матусю! За все, що маю, дякую тобі!», проведена  виставка малюнків «Моєму ангелу – Матусі!»

Учні 1- 4 класів переглянули  відеоінформацію «Свято матері», а 5 – 11 класів «День матері. Історія свята, традиції святкування», а також провели години спілкування «Мама – це сонце, яке дарує нам тепло!», «Любов твоя, мамо, - нев’янучий сад!»

Під час виховних заходів учні закладу познайомилися з історією свята, традиціями святкування Дня матері не лише в Україні, а і в інших країнах світу, таких як Німеччина, США, Японія, Австрія тощо, розглянули образ матері в мистецтві, в поезії, розширили й поглибили знання  про значення матері в житті людини.  Вчителі формували у дітей культуру почуттів, виховували в них повагу та любов до матері, бережливе ставлення до неї, розвивали смислову, образну пам’ять, вміння висловити свої почуття.

https://www.facebook.com/share/v/H8qUWGWxWpbGf8ye/

День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву і любов.