Фото без опису

Дворічанський ліцей

 Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису     Фото без опису

Позаду залишився ще один навчальний рік, але він є особливим для кожного із нас, адже скроплений кровю та слізьми вільного та незалежного народу через жорстку війну. Але ми міцно тримали і тримаємо освітянський стрій , бо знаємо що ми - непереможні , ми- незламний народ.

Не дивлячись на всі ці буремні події, сьогодні уся наша родина Дворічанського ліцею разом. Родина, яку об’єднує єдине – любов і повага до нашого навчального закладу.

З найщирішими привітаннями звернувся директор ліцею до учнів, батьків, вчителів, мешканців Дворічанської громади. Він подякував найвідданішим синам і донькам України, які не жаліючи ні сил, ні часу дають гідну відсіч ворогу, і як ангели-хранителі бережуть наші сили.

Зі словами глибокої вдячності педагогічний колектив ліцею звертається сьогодні до людей, які допомогли організувати навчально-виховний процес на відповідному рівні. Мова про військову Дворічанську адміністраціїю, відділ освіти, дорогих батьків, бабусь та дідусів. Завдяки спільній праці, їхній підтримці та взаєморозумінню ми у нелегких умовах, долаючи труднощі, завершуємо цей навчальний рік та маємо певні успіхи та досягнення.

Похвальною грамотою "За особливі досягнення у вивченні окремих предметів" нагороджені випускники ліцею Бондар Михайло, Корнєєв Кирило, Мампуя Лаура, Лиманська Кіра, Садовнік Вікторія.

Похвальним листом "За високі досягнення у навчанні" нагороджені: учениця 2кл.Токар Анна, учні 3кл. Євсюк-Біда Ауріка, Субота Михаїл, Сіренченко Марина, учень 4кл. Попов Артем, учні 5кл. Дронов Антон, Заїка Арсеній, учні 6кл. Дорохов Данііл, Кривопусков Владислав, учні 7кл. Дронов Данило, Кошель Єлизавета, учениця 8кл. Кашаба Софія та учні 10кл. Рубцов Віталій, Іваненко Ангеліна, Головачова Ніколь.

Подяки від відділу освіти за активну участь в житті ліцею отримали Заїка Олександра, 3 кл., Дулкай Лілія, 4 кл., Садовнік Вікторія, 11 кл.

33  учні відзначені подяками за активну участь у житті класу та ліцею.

Слова привітання  прозвучали від  класних керівників випускників початкової школи, девятикласників, одинадцятикласників. Вітали випускників 11 класу першачки, випускники 4 класу, десятикласники.

Бажаємо випускникам упевненості, натхнення, здійснення найзаповітніших мрій, учням класних незабутніх, безпечних канікул, а вчителям бажаної відпустки!

Миру та Перемоги!

 

Колодязненський ліцей

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

31 травня - Останні дзвоник пролунав для учнів та вчителів Колодязненського ліцею. Нажаль цьогоріч він не такий, як завжди.

Але, незважаючи на складні часи, ми знову разом, ми усміхнені провели онлайн захід Останнього дзвоника.

Аби розділити радість свята, до нас завітали начальник Дворічанської селищної військової адміністрації Галина Григорівна Турбаба та начальник відділу освіти молоді та спорту Дворічанської селищної ради Ксенія Іванівна Чернятіна.

З вірою у краще майбутнє ліцей продовжує свою роботу, але вже після літніх канікул.